Művészi férfiakt fotópályázat

A Szexkultúra podcast művészi férfiakt fotópályázatot hirdet.

A pályázat célja, hogy lehetőséget teremtsen a meztelen férfitest megmutatására, mint a szépség, az önkifejezés, az identitás vagy az erotika szimbolikus művészi ábrázolására.

Pályázatunkat elsősorban párok számára hirdetjük meg, lehetővé téve, hogy partnerük testét ne csak, mint a vágy tárgyát, hanem az erő, az intimitás, a bölcsesség, a finomság, az elegancia megtestesüléseként mutathassák be.

A test, mint esztétikum bemutatása során arra biztatjuk a pályázókat (nemtől és szexuális orientációtól függetlenül), hogy mutassák meg, miképpen látják kedvesüket, párjukat, partnerüket, férjüket, mi az a részlet, póz, mozdulat, mely kifejezi közös identitásukat, vonzalmukat, büszkeségüket.

Legyenek bátrak, kreatívak, használják a képzeletüket! Legyen fotózásuk közös élmény, egy olyan kaland, melynek fényképes lenyomata mások számára is örömet szerez!

A pályaműveket professzionális – elsősorban nőkből álló – szakmai zsűri bírálja el és reményeink szerint kiállítást is szervezünk majd a jövőben a beérkezett képekből.

A pályázat elbírálása során elsőrendű szempont, hogy az miképpen kapcsolódik a pályázat címéhez (A szerelem objektívén át…). A pályázat elbírálása során a nem művészi célú, elsősorban pornografikus képeket nem tudjuk figyelembe venni.

Díjazás:
Az első 5 helyezett pénzjutalomban részesül.
I. díj – 100.000 Ft
II. díj – 50.000 Ft
III.-V. Díj – 25.000 Ft

Pályázni 18 év feletti természetes személy pályázhat, kizárólag 18 év feletti modellt ábrázoló fotóval.

Beadási határidő: 2022. augusztus 31.

A fotópályázatra készült alkotások a fotopalyazat.szexkultura@gmail.com e-mail címre küldhetőek be.

Minden pályázó maximum 3 pályaművet küldhet be.

A pályaművekhez kérjük csatolni az innen letölthető kitöltött és aláírt nyilatkozatot.